Spolupráce s Kontem našeho srdce HC VERVA Litvínov

Tým HC VERVA Litvínov se na špici české hokejové ligy drží již od roku 1959 a v české extralize je již od sezóny 1993/1994. Konto našeho srdce HC VERVA Litvínov podporuje sportování u dětí nebo vzdělávací a kulturní projekty. Stojí také za cennými charitativními projekty realizovanými společně s hráči i fanoušky klubu. Nadace ORLEN Unipetrol navázala s Kontem našeho srdce spolupráci už před několika lety a společně máme za sebou několik pěkných projektů v našem okolí. Společně jsme podpořili renovaci Babyboxu v Mostě nebo jsme podpořili nákup stavebnic MERKUR pro Sportovní soukromou základní školu Litvínov. Společně se podílíme na podpoře organizace Nové háro, pro kterou děláme každoroční finanční sbírku v rámci tzv. Vlasatého zápasu.

Každý rok společně podporujeme sportovně-ozdravný pobyt dětí z Dětského domova Hora Svaté Kateřiny a kromě pobytu jim jeden den zajišťujeme i zábavný program, kterého se s námi účastní také hokejisti klubu HC Verva Litvínov.