Nadace ORLEN Unipetrol uspořádala sbírku hraček

Nadace ORLEN Unipetrol uspořádala zaměstnaneckou sbírku hraček pro nemocnice Ústeckého kraje

​Nadace ORLEN Unipetrol chtěla potěšit děti z nemocnic v Ústeckém kraji a uspořádala bazárek, v němž se sbíraly hračky, knížky a další drobnosti, které již jejich původní majitelé nevyužijí. Sbírka probíhala ve všech lokalitách společnosti ORLEN Unipetrol a přispět mohl každý zaměstnanec.

Posbíralo se velké množství jak nových, tak starších, ale krásných a čistých hraček, knížek, deskových her a plyšáků. Ty Nadace ORLEN Unipetrol poté věnovala společnosti Krajská zdravotní, a. s., která následně vše rozdělila mezi pět dětských oddělení napříč pěti nemocnicemi v Ústeckém kraji. Slavnostní předání proběhlo ve čtvrtek 17. června v Masarykově nemocnici v Ústí nad Labem na dětské klinice a dětské chirurgii. Děkujeme všem zaměstnancům, kteří chtějí pomáhat s námi a do sbírky se zapojili. Nás to nic nestálo, ale děti v nemocnicích budou mít velikou radost. Často na těchto odděleních není dostatek hraček, a kde jinde bychom se měli snažit děti rozveselit, než právě na těchto místech.

sbirka1.jpg

sbirka2.jpg